Zahirović se ne vraća u Spartak iz Nalchika?

Veznjaku Dinama iz Minska istekla posudba

Zahirović se ne vraća u Spartak iz Nalchika?

D. Kurbegović

Adnanu Zahiroviću  mladom veznjaku naše reprezentacije i igraču pod ugovorom sa ruskim drugoligašem Spartakom  iz Nalčika istekla je šestomjesečna posudba koju je odradio u bjeloruskom Dinamu iz Minska.

Nakon jučerašnje utakmice protiv Naftana (0:0) u kojoj je bivši veznjak Čelika odigrao 62. minute,  pokupio je stvari i sutra se očekuje njegov dolazak u Zenicu, gdje će očekivati ime novoga kluba.

Zahiroviću je sa današnjim danom istekla posudba u Dinamu iz Minska, a kada je u pitanju nastavak karijere još je nepoznato gdje će nastaviti svoju karijeru ovaj defanzivni veznjak koji je u dresu A-reprezentacije već zabilježio 18. nastupa.

Ono što je izvjesno da se novopečeni mladoženja koji je prošle subote svoju dugogodišnju vezu sa Irinom Preldžić okrunisao brakom vjerovatno neće vračati u ruski Spartak Nalčik.

Zahiroviću ugovor sa ruskim drugoligašem ističe za godinu dana i ekipa iz Nalčika želi da ga proda kako bi zaradili novac, koji im je preko potreban jer financijska situacija u klubu nije baš najbolja.

Interesanata za usluge našeg A-reprezentativca ima mnogo, samo je pitanje koji klub će platiti obeštećenje, koje sigurno nije malo jer je Zahiroviću cijena skočila sjajnim nastupima u dresu reprezentacije koja je na putu da se plasira na Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.