Zeba stiže u Međugorje: Napunio sam baterije

Zeba stiže u Međugorje: Napunio sam baterije

Adnan Beganović

Zajko Zeba, najbolji fudbaler aktuenog prvaka Bosne i Hercegovine, sarajevskog Željezničara, večeras će se priključiti plavima u Međugorju.

Željezničar se od ove sedmice nalazi na pripremama u Međugorju, a menadžer plavih sa Grbavice Amar Osim dao je produženi odmor svom ponajboljem igraču minule sezone Zajki Zebi, koji će se večeras priključiti svojim saigračima u Međugorju.

 

"Dobro je. Napunio sam baterije i potpuno sam spreman za početak priprema. Odmor mi je prijao jer je sezona bila veoma naporna. Sad nam predstoji da uspjehe iz Premijer lige pretočimo u evropskim takmičenjima", rekao je Zeba za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.