Zeljković i Bučan nova imena na prozivci FK Željezničar

Plavi krenuli s pripremama

Zeljković i Bučan nova imena na prozivci FK Željezničar

Edmir Škorić

Na stadionu Grbavica danas je održana prozivka igrača FK Željezničar, a istu je popratilo stotinjak vjernih navijača.

Menadžeru Amaru Osimu odazvalo se 24 igrača : Elvir Čolić, Josip Kvesić, Danijal Brković, Semir Kerla, Jadranko Bogičević, Bajić, Nermin Zolotić, Zaimović, Srđan Stanić, Elvis Karić, Vedran Kjosevski, Mirsad Ramić, Armin Hodžić, Vernes Selimović, Benjamin Čolić, Emrah Hasanhodžić, Velibor Vasilić, Sead Bučan, Nermin Jamak, Tomislav Tomić, Šaban Pehilj, Samir Bekrić, Eldar Hasanović, Džemal Sadiković.

Oslobođeni su bili Jani Urdinov, Muamer Svraka i Eldin Adilović. Od novih imena, pojavili su se defanzivac iz Borca Mladen Zeljković, te nekadašnji igrač Plavih s Grbavice Sead Bučan.

Zbog povreda nisu trenirali Josip Kvesić, Danijal Brković, Nermin Zolotić, te Nermin Jamak. Menadžer Osim je na poštedu stavio i mladog Armina Hodžića.  Yoshida, Ćutuk i Smajić su napustili klub.

"Presretan sam što sam došao u klub kakav je Željezničar. Nadam se da ću ispuniti ukazano povjerenje, te da će klub nastaviti sa dobrim igrama i uspjeti odbraniti titulu prvaka", rekao nam je novajlija Zeljković prije treninga.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.