Žeravica potpisao, Jovanović bez ugovora

Promjene u Borcu

Žeravica potpisao, Jovanović bez ugovora

M. Šljivak

Ofanzivni vezista Miloš Žeravica zadovoljio je stručni štab Borca i ovaj fudbaler je stavio potpis na dvogodišnji ugovor. 

Žeravica je u Borac došao iz užičke Slobode. Za razliku od Žeravice u Borac neće doći napadač kraljevačke Sloge Milan Jovanović, jer je za ugovor tražio mnogo novca. Banjolučani  su nastavili potragu za još jednim napadačem.

Poraz od Ufe 2:0 u generalnoj probi pred početak sezone pokazao je određene slabosti banjolučkog premijerligaša. Veliki problem za stručni štab predstavlja činjenica da ekipa nije u kompletnom sastavu odradila pripreme.

"Mi još uvijek formiramo ekipu. Tokom priprema došlo nam je dosta igrača, a ima i onih koji će tek da dođu, pa je jasno da nemamo mnogo vremena za kondicione pripreme i uigravanje tima. Bez obzira na to smatram da ćemo biti spremni za Mladost",  iskren je Marinović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Protiv Ufe je Borca mogao da dođe do znatno boljeg rezultata.

"Imali smo tri dobre prilike i nismo ih realizovali. Tako vam je to mu Evropi, ne iskoristite svoje šanse, a onda vas protivnik kazni za promašaje. U hodu ćemo da rješavamo određene probleme", zaključio je Vinko Marinović.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.