Zvijezda dovođenjem Šmigalovića zaključila listu pojačanja

S Banje Ilidže poručuju: Želimo vratiti publiku na stadion

Zvijezda dovođenjem Šmigalovića zaključila listu pojačanja

Edmir Škorić

Iz Nogometnog kluba Zvijezda Gradačac ističu da je zaključana lista pojačanja dolaskom Almira Šmigalovića. 

Ovog ljeta na Banja Ilidži su dosta poslovali. Prvo pojačanje bio je trener Vladimir Gaćinović, koji je stigao iz Leotara. Stručni štab Zvijezde angažovao je veliki broj novih igrača, te će u potpuno novom sastavu ovaj gradačački premijerligaš nastupati sljedeće sezone.

"Šmigalović je potpisao, naredne dvije godine bit će član Zvijezde i tim potpisom smo stavili tačku na pojačanja", rekao je za SportSport.ba direktor Zvijezde Mustafa Peštalić, dodavši:

"Očekujemo normalno dobre igre, prezadovoljni smo što je Gaćinović došao kod nas i smatamo ga najjačim pojačanjem. U dogledno vrijeme će, nadamo se, ukomponovati te nove igrače u jednu cjelinu. Vjerujemo da će napraviti zapažene rezultate i da će naš klub sada igrati lijep i atraktivan nogomet".

"Ambicije su da imamo jednu dobru sezonu. Stanje i stuacija u Premijer lig nam je jasna, postoje klubovi koji su već najavili borbu za vrh, mi spadamo u grupu klubova koji će se boriti za što bolji plasman. Cilj je da igramo dobr, da vratimo našu publiku na stadion, što u prošloj sezoni nažalost nismo bili uspjeli, ali nadamo se dolaskom Gaćinovića da će tribine biti punije nego lani", dodao je direktor gradačačkog premijerligaša.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.