Zvijezda odredila spisak igrača na koje više ne računa

Pet igrača odlazi s Banje Ilidže

Zvijezda odredila spisak igrača na koje više ne računa

E. Škorić

Iz Nogometnog kluba Zvijezda Gradačac saopćili su listu igrača koji se nalaze na transfer listi, odnosno onih koji nisu zadovoljili svojim igrama minule polusezone u crveno-bijelom dresu.

Tako će se klub odreći usluga golmana Raifa Smajića, zatim igrača Ermina Vehabovića, Zvjezdana Stanića, Dejana Kojića, za koga vjeruju da je najviše razočarao i od koga se najviše očekivalo nakon njegovog dolaska iz Kozare (Gradiška).

 

Mladog Mehmeda Bijelića u Zvijezdi ne žele izgubiti, pa će ovaj igrač na posudbiu u, najvjerovatnije, Bosni iz Mionice.

 

"Smajić, Stanić, Vehabović i Kojić više nisu u našim planovima, dok ćemo mladog Bijelića poslati na kaljenje u neki lokalni klub. Moguća je dopuna transfer liste, pošto će bit obavljen razgovor sa svim igračima, tako da postoji mogućnost da još neko bude naknadno dodan, a to će zavisiti od toga da li igrač prihvata naše uslove ili jednostavno želi neki novi angažman", saopćili su nam iz Zvijezde.

 

Također, iz kluba su nam otkrili da se "kristalizira" situacija kada su u pitanju dolasci, te da ima dosta kandidata koji bi mogli pojačati redove gradačačkog premijerligaša.


"Termin 'proba' kod nas više ne postoji. Ne želimo više dovoditi neafirmisane igrače na porbu, pa ćemo tražiti samo prava i provjerena pojačanja. Tako smo odlučili nakon slabih izdanja u prvih 15 kola ove sezone", tvrde u klubu.

 

 

 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

 

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.