Bavčić i Kojadinović na poštedi

Danas se očekuje Ratko Varda

Bavčić i Kojadinović na poštedi

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine priprema se u Sarajevu, a selektor bh. tima Sabit Hadžić još uvijek nema kompletan roster na raspolaganju.

Danas tokom dana reprezentaciji bi se trebao priključiti centar Ratko Varda, koji je zbog povrede kasnio na okupljanje.

"Tokom dana bi se trebao priključiti i Varda, s kojim ćemo po dolasku obaviti razgovor. Od njega očekujemo da nam predoči nalaze, te da ode na pregled kod našeg doktora, da utvrdimo koliko je ozbiljna njegova povreda", kazao je za SportSport.ba selektor A nacionalne košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Sabit Hadžić.

Ni sa ostalim reprezentativcima, odnosno povredama, situacija nije sjajna.

"Feliks Kojadinović iskrenuo je zglob na treningu pa je dobio dvodnevnu poštedu. Edin Bavčić je stigao na okupljanje sa upalom ahilove tetive, pa smo i njega morali staviti na poštedu", rekao je Hadžić.

"Ipak, nadam se da ćemo kroz dva dana biti konačno kompletni", zaključio je selektor bh. tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.