Bh. mladići razbili Škote

EP za igrače do 18 godina

Bh. mladići razbili Škote

Nakon jučerašnjeg poraza od Portugala, juniorska reprezentacija naše zemlje je na EP divizije B danas upisala pobjedu protiv reprezentacije Škotske rezultatom 83:67.

Naši momci su u današnjoj utakmici igrali mnogo bolje nego jučer protiv Portugala. Škotima nismo dozvolili niti jednom da opasnije priprijete.

Sjajne partije u našem timu su odigrali Bulić, koji je upisao 27 poena i 12 skokova,  Mujić je dodao 18 poena i 7 skokova, Begagić 17 poena, a Miletić 9 poena i 10 skokova.

Sutra naši momci imaju slobnodan dan, a prekosutra ih očekuje teška utakmica protiv Belgije, koja bi našim igračima trebala biti jedan od najtežih protivnika. U grupi s nama je još Mađarska.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije