Bivši sekretar dobio KS BiH na sudu

Kneževiću 40.000 KM i kamate

Bivši sekretar dobio KS BiH na sudu

E. Škorić

Nekadašnji sekretar Košarkaškog saveza BiH Zdravko Knežević dobio je krovnu kuću bh. košarke na sudu.

Naime, na adresu Košarkaškog saveza naše zemlje stigla je presuda nakon dugogodišnjeg spora sa spomenutim Kneževićem.

Knežević, koji je bio generalni sekretar KS BiH od 2007. do 2010. godine, tužio je krovnu kuću bh. košarke zbog neisplaćenih plaća i "pobijedio" je na sudu.

Prema presudi KS BiH naše zemlje dužan je nekadašnjem generalnom sekretaru isplatiti 40.000 KM plus kamate na ime neisplaćenih plaća i drugih prinadležnosti.

Podsjetimo, putem suda od KS BiH pola miliona maraka traži i također bivši generalni seketar Harum Mahmutović, a u isto vrijeme iz našeg Saveza najavili su kontratužbu protiv Mahmutovića, putem koje će od bivšeg generalnog sekretara tražiti da im vrati oko 200.000 KM koje je, kako tvrde, mimo plaća neosnovano naplatio iz Saveza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi