Bh. juniori savladali Izrael

Čampara: Znali smo da se možemo vratiti

E. Čaušević

Košarkaška juniorska selekcija Bosne i Hercegovine u dramatičnom meču prvog kola grupne faze Evropskog prvenstva savladala je Izrael sa 103:102.

Jedan od najboljih naših košarkaša na terenu danas je bio Sani Čampara koji je u ključnim trenucima pokađao trojke. Nakon meča naš mladi košarkaš je izjavio da je najvažnije što je tim ostao zajedno nakon očajnog prvom dijela.

"Mislim da smo loše ušli u utakmicu i to nas je umalo koštalo jedne važne pobjede, jer prva utakmica na EP je uvijek najvažnija. Ipak, na poluvremenu smo se uspjeli sastaviti, bili smo zajedno i znali smo da se možemo vratiti i okrenuti utakmicu. Ostali smo zajedno i to je to", rekao je Čampara za SportSport.ba, te dodao:

"Ušli smo u svlačionicu spuštenih glava, to je selektor uvidio i rekao da to ne treba uopšte da bude, da trebamo dići glavu i držati se zajedno što smo uradili i zato smo i pobijedili utakmicu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi