Cirkusant ponovo jaše: Dodik lupa li lupa

Poruka za Vujoševića i KS BiH

Cirkusant ponovo jaše: Dodik lupa li lupa

E. Čaušević

Generalni menadžer Igokee, Igor Dodik, ponovo se oglasio na svom Twitter profilu uoči utakmice koju bh. košarkaši danas igraju u Švedskoj.

BiH u prvom kolu pretkvalifikacija za Svjetsko prvenstvo danas igra u gostima protiv Švedske, a tim povodom oglasio se i sin predsjednika Republike Srpske Milorada Dodiga, Igor. On je kritikovao stručni štab bh. selekcije jer se u konkurenciji za ove mečeve nije našao nijedan igrač Igokee, odnosno Duško Vujošević je prekrižio Glogovca, Albijanića, Talića i Gajića.

Ovaj cirkusant je poznat po svojim nacionalističkim ispadima, ali ni ovaj put nije birao riječi da uvrijedi KS BiH, ali i sve navijače Bosne i Hercegovine. Također, Dodik je poručio da će se uskoro BiH sresti u kvalifikacijama protiv "samostalne" Republike Srpske.

"Multietničnost na djelu. Vidimo se u budućim kvalifikacijama kada samostalna Republika Srpsak bude igrala", napisao je Dodik.

Nije prvi put da ovaj "sportski" radnik lupeta o tako kakvim reprezentacijama. Ima pravo i želimo mu da nastavi sanjati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije