Američki centar nakon Partizana za SportSport.ba:

Edwards: Ostavio sam srce na terenu

Corsley Edwards je odigrao sjajnu sezonu za Igokeu u ABA ligi, ali protiv Partizana u polufinalu nije mogao sam. Dao je sve od sebe, ali je beogradski tim ipak bio prejak, te je otišao u finale.

Edwards je istakao kako je napravio sve za ekipu i da su dali sve od sebe da pobijede Partizan.

"Ostavio sam srce na terenu. Uradio sam to za ekipu. Vjerovali smo do samog kraja, igrali smo doboro ove sezone u ABA ligi, završili smo na prvoj poziciji, dali smo sve od sebe i uradili smo sve što je bilo u našoj moći da pobijedimo", rekao je Edwards.


Šta je po tvom mišljenju odlučilo utakmicu?

"Mislim da su trojke koje su oni pogodili pred kraj susreta prelomile utakmicu. Trener nam je nakon meča rekao da su pogodili 15 trica. Pogodili su mnogo važnih šuteva u trećoj i četvrtoj četvrtini".


Edwards je iznio i svoja očekivanja u prvenstvu BiH.

"U košarci je sve moguće. Kao što sam rekao, završili smo sezonu na prvoj poziciji, ali smo izgubili od četvrtog. Uradit ćemo sve da završimo sezonu u dobrom ritmu"; dodao je amaerički centar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.