Franko Kaštropil novi košarkaš Širokog

Još jedno pojačanje sletilo u Široki

Franko Kaštropil novi košarkaš Širokog

E. Dindić

Nakon dolaska Torrance Rowa kao pojačanja na bekovskoj poziciji u HKK Širokom nisu se na tome zaustavili. Naime velika praznina na poziciji centra nastala je odlaskom Ante Đuguma. 

Uprava Širokog dogovorila je pojačanje na poziciji centra, a radi se o dojučerašnjem košarkašu Zagreba Franku Kaštropilu. Naime ovaj košarkaš svoju profesionalnu karijeru započeo je u Solinu, a igrao je još u Splitu,Cibonu,Cedeviti,Zadru. 

Ovo je drugi povratak Kaštropila u Široki s obzirom da je u sezoni 2013/2014 već nastupao za klub iz  Hercegovine. 

Kako SportSport.ba saznaje ovo nije zadnje pojačanje Širokog, uprava kluba pregovara sa još jednim košarkašem koji bi trebao da sleti u narednim danima. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

U drugi dio sezone košarkaši Širokog ulaze znatno ojačani u namjeri da poprave negativan utisak koji su ostavili u prvom djelu sezone. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti