Gordić: Konačno sam u Partizanu
Foto: kkpartizan.rs

Gordić: Konačno sam u Partizanu

Midhat Šljivak

Košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine Nemanja Gordić potpisao je ugovor sa beogradskim Partizanom, a naš košarkaš je bio presretan dolaskom u Beograd.

On je za zvaničnu stranicu svog novog kluba istakao kako je nakon nekoliko pokušaja konačno stigao u Partizan.

"Sigurno je da sam jako sretan, posle toliko pokušaja da stignem u Partizan, konačno sam tu. Posle toliko vremena. Jedino što mogu da kažem je da ću pokušati maksimalno da pomognem Partizanu i da ću dati sve od sebe na svakom treningu. Zaista mi je drago što sam ovdje" rekao je Gordić.

Zadovoljan dovođenem Gordića bio je i trener Partizana Duško Vujošević.


"Doveli smo Gordića i ja sam sretan zbog toga, on je bio naša želja i u tokom ljeta. Ispostavilo se da je sada slobodan i napravili smo taj potez, koji mislim da je dobar i za njega i za klub. Trebaće jedno određeno vrijeme da se uklopi i zapamti akcije, principe u odbrani, ali će biti pravo pojačanje nama u utakmicama koje predstoje" rekao je Vujošević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.