Radnici vrijedno rade kako bi susret protekao bez nereda

Nije moglo bez nereda, gole tribine dvorane u Laktašima

Prvi dan završnice regionalne ABA lige nije mogao proći bez nereda. Za to su se jučer pobrinuli navijači Partizana. 

Nakon par minuta prekida utakmica je nastavljena, a epilog svega je nekoliko polomljenih stolica u dvorani Igokee. Sutra organizatore očekuju novi izazovi. Sutra će u Laktašima snage odmjeriti vječiti rivali Crvena zvezda i Partizan. 

 

Iskustva sa ranijih susreta ove sezone, a posebno sa završnice Kupa Radivoja Koraća govore kako organizatori moraju biti na vrhunskom nivou kako do sukoba dvije grupe navijače ne bi došlo. Pripreme su već u toku, a zaduženi za sigurnost ništa ne prepuštaju slučaju. 

Potražite više informacija na temu ABA liga:

 

Radnici u dvorani skidaju stolice iza koševa, kako sutra makar one ne bi stradale. Nadamo se da će susret proći bez incidenata i da će veliki rivali sutra u odličnoj, a prije svega sportskoj atmosferi svim ljubiteljima loptanja pod obručima ponuditi jednu košarkašku predstavu koje ćemo se dugo sjećati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.