Pandža odabrao 18 reprezentativaca za pripreme uoči EP

Selektor bh. juniora

Pandža odabrao 18 reprezentativaca za pripreme uoči EP

Juniorska košarkaška reprezentacija BiH u decembru će nastupiti na Evropskom prvenstvu. 

Pripreme za prvenstvo koje će se odigrati u Turskoj će započeti 5. decembra u Svetom Martinu na Muri i očekuje se dolazak svih 18 košarkaša koji će konkurisati za konačni popis, a SportSport.ba saznaje ko je dobio poziv iz KSBiH.

Na spisku selektora Josipa Pandže će se naći sljedeći košarkaši: Amar Gegić, Darko Talić, Mateo Zovko, Boško Bojović, Sandro Antunović, Rijad Avdić, Dino Kobić, Ibrahim Mulaomerović, Jure Soldo, Dario Drežnjak, Nikola Marić, Nemanja Nikolić, Faris Preljević, Ahmed Bjelak, Džanan Musa, Emir Čerkezović, Sani Čampara, Njegoš Sikiraš.  

Evropsko prvenstvo će se igrati u Samsunu od 16. do 22. decembra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi