Put za Kolašin
Borba za loptu

Bh. košarkaši krenuli u Crnu Goru

Put za Kolašin

Bh. košarkaši danas kreću za Kolašin gdje će odigrati dvije prijateljske utakmice protiv selekcije Crne Gore.

Izabranicima Mensura Bajramovića ovo će biti posljednje provjere pred početak dodatnih kvalifikacija za plasman na «Eurobasket 2009» u Poljskoj.

BiH će protiv Crne Gore odigrati dva meča, jedan u ponedjeljak, a drugi u utorak nakon kojeg će uslijediti povratak u Zenicu i nastavak priprema do početka baraža (5. avgust u Portugalu).

Naši košarkaški reprezentativci jučer su ponovo trenirali dva puta u kompletnom sastavu nakon što se Nihad Đedović odmarao u četvrtak zbog udarca u butinu.

Selektor Mensur Bajramović danas će poštedjeti svoje pulene jutarnjeg treninga. Već sutra ujutro bh. ekspedicija putuje u Kolašin, gdje će u ponedjeljak i utorak odigrati test-utakmice sa Crnom Gorom.

Kada je riječ o prvoj domaćoj utakmici protiv Belgije (8. avgust), pripreme ulaze u završnu fazu, a organizator je odlučio da od 1. avgusta u poslovnicama turističke agencije Bisstours u Sarajevu i Zenici, te na platou ispred zeničke Arene počne sa prodajom ulaznica.

Cijena kompleta (oba meča) za tribine je 10 KM, a za teleskopske tribine uz teren iznosi 15 KM. Pojedinačne ulaznice prodavaće se po cijeni od 7 i 10 KM.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.