Ćiro: Stari konj vam tvrdi, Zagreb će ostati!

Trener NK Zagreba nakon današnjeg poraza

Ćiro: Stari konj vam tvrdi, Zagreb će ostati!

Ekipa NK Zagreba koju sa klupe predvodi nekadašnji selektor naše fudbalske reprezentacije, Miroslav Ćiro Blažević, poražena je danas na gostovanju u Splitu rezultatom 3:2.

Blažević je nakon susreta bio veoma nezadovoljan, a kako je sam kazao, njegova ekipa je imala previše respekta prema protivniku.

 

"Tko bi bio zadovoljan kad izgubi utakmicu. Igrali smo s prenaglašenim respektom, iako je Split uz Dinamo najbolja momčad lige. Kladio bi se da će Crveni završiti ispred Hajduka ove sezone", rekao je Ćiro.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

 

"Tko će ispasti iz lige? Zagreb će ostati! To ovaj stari konj kategorički tvrdi. Tko će ispasti, je*e mi se, ali, Zagreb će ostati", prenosi Ćirine izjavu Index.hr.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.