Sani Čampara blizu Real Madrida!

Saznaje SportSport.ba

Sani Čampara blizu Real Madrida!

E. Škorić

Kadetski košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine Sani Čampara na pragu je Real Madrida, saznaje SportSport.ba.

Čampara je trenutno u Španiji sa bh. reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu i tamo bi, prema svemu sudeći, mogao i ostati.

Prema našim saznanjima, sjajnog šutera želi Real Madrid, a ovu informaciju potvrdio nam je i prvi čovjek Sparsa Nermin Selimović.

On je u razgovoru za naš portal istakao da su pregovori u toku, te vjeruje da će sve biti uspješno okončano u narednom periodu.

Sani bi najprije igrao u juniorskom timu slavnog madridskog kluba, a onda bi, naravno ukoliko se izbori, dobio i mjesto u prvom timu. 

U svakom slučaju, igre našeg mladog košarkaša nisu prošle nezapaženo i vjerujemo da bi on mogao stopama Mirze Teletovića, koji je prije NBA lige igrao u Španiji.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi