Varda se priključio
Stigao u Zenicu: Ratko Varda

Bh. košarkaši se kompletirali

Varda se priključio

Ratko Varda, novopečeni reprezentativac BiH, danas se priključio pripremama košarkaške reprezentacije u Zenici, a njegovim dolaskom ekipa je kompletirana.

Selektor Mensur Bajramović nije ni ranije bio posebno zabrinut zbog njegovog kašnjenja jer je ovaj iskusni centar imao smrtni slučaj u porodici zbog kojeg je nekoliko dana ostao u Bosanskoj Gradišci/Gradišci.

Bajramović je zadovoljan dosadašnjim treninzima i zdravstvenim biltenom koji je za sada vrlo povoljan.

Na bolove u preponama se žali Nemanja Gordić, ali ni on ne propušta treninge.

Dolaskom Varde naša reprezentacija broji 12 igrača, a po svemu sudeći će tako i ostati budući da je priključivanje Saše Vasiljevića našem A timu sve dalje od realnog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.