Vrabac: Očekuju nas izuzetno teške utakmice

Vrabac pred velika iskušenja

Vrabac: Očekuju nas izuzetno teške utakmice

M. Šljivak

Ekipa Sparsa je osvajanjem Lige 12 iznenadila košarkašku publiku u Bosni i Hercegovini.

Nosioci igre ovog tima su mladi igrači, kojima će igranje Lige 4 biti izuzetno dobar test, kakvog do sada u karijeri nisu imali.

Kapiten OKK Spars Adin Vrabac zadovoljan je osvojenim prvim mjestom u Ligi 12, a ističe kako ovaj mladi tim u nastavku prvenstva očekuju izuzetno jake utakmice.

"Mi kao ekipa smo veoma zadovoljni osvajanjem prvog mjesta. U Ligi 4 nas očekuju izuzetno teške utakmice. Potrudićemo se da pružimo što bolji otpor Igokei i Širokom. U ekipi je atmosfera izuzetna, a mi ćemo dati sve od sebe da odigramo što bolje ove utakmice", istakao je Vrabac.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Vrabac će biti i jedan od glavnih igrača U-20 reprezentacije Bosne i Hercegovine na Evropskom prvenstvu B divizije u Sarajevu. Selektor A reprezentacije Duško Ivanović ovog mladog košarkaša još uvijek nije kontaktirao, ali je njemu prioritet U-20 reprezentacija.

"Nisam imao dosad poziv iz seniorske reprezentacije. Vjerovatno ću dobiti poziv za U-20 reprezentaciju, s kojim želim izboriti plasman u A diviziju. Ako se dobro pokažem, možda dobijem u poziv u seniorsku reprezentaciju", rekao je Vrabac.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.