Wright: Bićemo još bolji naredne godine

Wright nakon Rumunije

Wright: Bićemo još bolji naredne godine

M. Šljivak

Fantastični playmaker košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Zack Wright osvojio je srca navijača naše selekcije sjajnim igrama u ovim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Zack je nakon meča bio presretan večerašnjom pobjedom i plasmanom na prvenstvo Evrope.

"Bili smo uspješni večeras. Drago mi je što sam vidio toliko nasmijanih lica, jer ja baš volim vidjeti ljude nasmijane. Kada sam dolazio u reprezentaciju nisam znao šta me čeka. Ipak, odlično sam prihvaćen ovdje, imao sam dobre odnose sa svima i veoma sam zadovoljan", rekao je Wright, koji je potom najavio još bolje nastupe.

"Uvjeren sam da ćemo biti još bolji u narednim utakmicama. Jedva čekam naredni nastup za reprezentaciju", dodao je ovaj fantastični play.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti