Naturalizovani igrač bh. reprezentacije

Wright: Čast je biti dijelom ove ekipe

Košarkaška reprezentacija BiH priprema se u Sarajevu, a ekipi se priključio i novi naturalizovani igrač, Zack Wright. Wright za SportSport.ba govori o reprezentaciji, saigračima, Ciboni, svojoj budućnosti...

"Velika mi je čast biti dijelom ove ekipe. Tu sam da pomognem timu i uradiću sve što je potrebno da što bilje igramo u narednim kvalifikacijama, a onda skupa možda možemo napraviti neke posebne stvari.", kazao je između ostalog Wright.

Naturalizovani playmaker naše reprezentacije trenutno očekuje potpis ugovora sa novom ekipom i sve su prilike da karijeru neće nastaviti u Ciboni gdje je briljirao u prošloj sezoni.

"Volio bih se vratiti u Cibonu, ali novi trener vjerovatno ima neke nove igrače i zamisli. U narednih sedmicu-dvije znaću gdje nastavljam karijeru, a za sada se samo želim fokusirati na repreentaciju."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti