"Ako je na terenu upola kao u krevetu, Liverpool nema brige"

Pohvale na račun Balotellija

"Ako je na terenu upola kao u krevetu, Liverpool nema brige"

O. Lekić

Navijači Liverpoola nemaju razloga za brigu, ako je njihov napadač Mario Balotelli bude barem upola dobar na terenu koliko je dobar u krevetu, kaže Flore Aguilar.

Bivša djevojka Ashleya Colea ne krije da je spavala sa Balotellijem, a za njega ima samo riječi hvale.

"Nevjerovatno je izdržljiv, a seks sa njim je bio sjajan. On je veoma obdaren i imali smo seks u pet različitih poza. Bio je nježan prema meni, stalno me pitao da li mi je lijepo i da li uživam. Učinio me posebnom te noći", hvalila je Flora na sva usta Balotellija.

A ono što je sljedeće rekla će se najmanje svidjeti Ashleyu Coleu.

"Balotelli je milion puta bolji od Colea. Njih dvojica ne mogu u istu rečenicu. Od pet fudbalera sa kojim sam bila, Balotelli je najbolji u krevetu", istakla je seksipilna Francuskinja.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.