Euroligaški timovi u NBA 2K14

Euroligaški timovi u NBA 2K14

M. Šljivak

Euroliga i 2KSports potpisali su dugogodišnji ugovor, te ćemo timove koji nastupaju u Euroligi gledati u novoj igrici NBA 2K14, kao i u narednim izdanjima.

Čak 14 timova koji nastupaju u Euroligi biće dio igrice NBA 2K14, te će fanovi ove igre imati priliku da sa evropskim ekipama igraju protiv NBA timova, po prvi put u historiji.

"Počastvovani smo što možemo poželjeti dobrodošlicu euroligaškim timovima u igrcu NBA 2K14. Uzbuđeni smo što ćemo omogućiti igračima mogučnost da se takmiče sa najboljim evropskim ekipama", rekao je Jason Argent iz 2KSportsa.

Timovi iz Evrope koji će se naći u igrici su:

Alba Berlin, Barcelona, Real Madrid, CSKA Moscow, Armani Milano, Montepaschi Siena, Fenerbahçe Ülker, Anadolu Efes, Olympiacos, Panathinaikos, Maccabi Electra Tel Aviv, Zalgiris Kaunas, Unicaja Málaga, Laboral Kutxa Vitoria.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.