FK Sarajevo uskoro u novom ruhu, ljiljan i na bordo dresu

Novi dresovi kluba sa Koševa

FK Sarajevo uskoro u novom ruhu, ljiljan i na bordo dresu

Fudbalski klub Sarajevo će uskoro promijeniti izgled prve i druge garniture dresova, dok će treća ostati ista.

Proizvođač dresova ostaje Nike, a novina je što će, uz nešto drugačiji dizajn, sada i na bordo i bijelom dresu biti iscrtan ljiljan, što je do sada bio slučaj samo sa trećom, crnom garniturom.

Iz Sarajeva su nedavno poručili da su sezone u kojim je dres FK Sarajevo krasio ljiljan okončane trofejima, pa se u bordo klubu nadaju da će tako biti i ovoga puta.

Sarajevo bi u novim dresovima prvi put trebalo zaigrati u Evropi, naravno ukoliko ona bude izborena, a u našoj fotogaleriji pogledajte kako će izgledati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi