Cocalić pobjedom debitovao za Maccabi

Haris Medunjanin nije bio u ekipi sa druge strane terena

Cocalić pobjedom debitovao za Maccabi

Nekadašnji fudbaler sarajevskog Željezničara Edin Cocalić debitovao je večeras za svoj novi klub Maccabi iz Haife.

U posljednjem susretu 22. kola fudbalskog prvenstva Izraela, Maccabi je u Haifi rezultatom 2:1 savladao slavnijeg imenjaka iz Tel Aviva.

Gosti iz Tel Aviva poveli su već u trećoj minuti golom Colautija, a rezultat od 1:0 za klub iz Tel Aviva na semaforu je stajao sve do 84. minute. Tada je na 1.1 izjednačio Vered, da bi u posljednjoj minuti utakmice Tawatha pogodio za pobjedu domaćih.



Potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Cocalić tako je pobjedom debitovao za svoju novu ekipu, a na drugoj strani u ekipi Maccabija ponovo nije bilo Harisa Medunjanina.

Vrijedi istaći da je Cocalić prilikom predstavljanja dobio gromoglasan aplauz sa tribina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.