Dva gola Zeca za pobjedu Genčlerbirligija

Sjajan nastup Zeca

Dva gola Zeca za pobjedu Genčlerbirligija

M. Šljivak

Povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine Ermin Zec donio je pobjedu svom Genčlerbirligiju u prvom kolu turske Superlige. Genčler je sa 3:1 na svom terenu savladao ekipu Antalyaspora.

Nakon što je prvo poluvrijeme okončano bez golova u 66. minuti gosti dolaze do prednosti preko Incemana, no u posljednjih deset minuta susreta Genčlerbirligi je došao do preokreta. Prvo je Delibalta u 81. minuti poravnao rezultat na 1:1, da bi potom samo dvije minute kasnije na asistenciju Delibalte mrežu Antalyaspora pogodio Zec za vodstvo od 2:1.

Konačnih 3:1 u sudijskoj nadoknadi susreta postavio je ponovo Ermin Zec.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.