Emir Spahić najvjerovatnije potpisuje za Bešiktaš

Iako je aktuelnna priča o dolasku u Dinamo

Emir Spahić najvjerovatnije potpisuje za Bešiktaš

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i dojučerašnji fudbaler Bayer Leverkusena Emir Spahić će, po svemu sudeći, postati član Bešiktaša.

Iako se posljednjih dana mnogo špekulisalo o njegovom dolasku u zagrebački Dinamo, najnovije vijesti kažu da će naš fudbaler najvjerovatnije ipak preseliti u Istanbul.

Za Spahića se, pored Bešiktaša i Dinama, interesuje i Galatasaray, ali se čini da pomenuti klub polako ispada iz kruga ozbiljnih kandidata.

Za one koji ne znaju, Spahić je u trenucima životne forme neslavno okončao svoju epizodu u Bayer Leverkusenu, koji ga je otpustio nakon sukoba sa zaštitarom na stadionu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.