Higuain izabrao najboljeg napadača svih vremena

Za njega tu nema dileme

Higuain izabrao najboljeg napadača svih vremena

E. Čaušević

Argentinski napadač Gonzalo Higuain u svom intervjuu za italijanske mediji odlučio je otkriti ko je za njega najbolji napadač svih vremena.

Fudbaler Juventusa smatra se jednim od najboljih napadača u Evropi u ovom trenutku. Higuain je u razgovoru za italijanske medije odlučio otkriti ko je najbolji napadač za njega svih vremena, a konkurencija je bila zaista žestoka.

"Kada sam bio dijete dosta sam gledao Seriju A. Tada su u Italiji igrali napadači poput Trezegueta, Batistute, Crespa i Montelle. Bilo je zaista nevjerovatno gledati sve te igrače. Ipak, za mene dileme nema jer je po mom mišljenju najbolji napadač svih vremena Ronaldo", rekao je Higuain, te dodao:

"Trenutno mislim da je Luis Suarez najbolji napadač na svijetu i dosta je napredovao od dolaska u Barcelonu. Pored njega tu su Lewandowski i Aguero koji su također vrhunski napadači".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi