Hušidić strijelac u trijumfu LA Galaxyja

MLS liga

Hušidić strijelac u trijumfu LA Galaxyja

Fudbaleri LA Galaxyja ostvarili su treću pobjedu u novoj sezoni američke MLS lige.

U noći sa subote na nedjelju tim iz Los Angelesa uspio je na domaćem terenu savladati Sporting Kansas City rezultatom 2:1, a strijelac prvog pogotka na utakmici bio je Adis Hušidić.

Bh. internacionalac svoj tim doveo je u vodstvo već u devetoj minuti susreta, da bi u 22. minuti gosti odgovorili izjednačenjem zahvaljujući pogotku Nemetha. Na novi pogodak čekalo se sve do posljednje minute susreta, a radost navijačima LA Galaxyja donio je Gonzalez i tako postavio konačnih 2:1.

Popularni "Baggio" odigrao je cijeli susret za svoj tim koji nakon novog trijumfa zauzima treću poziciju na tabeli MLS lige. 

MLS:

LA Galaxy - Sporting Kansas City 2:1 (Hušidić 9., Gonzalez 90. / Nemeth 22.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.