"Kako to da Štilić nije u reprezentaciji BiH?"

Novinari u Poljskoj u čudu:

"Kako to da Štilić nije u reprezentaciji BiH?"

Poljski Sport, te internet portal Onet.pl izabrali su Semira Štilića za najboljeg igrača u ovoj zemlji u posljednjih mjesec dana.

Štilić je izabran u anketi u kojoj su glasali kapiteni svih ekipa iz Ekstraklase, kao i navijači. Hit igrač u Ekstraklasi proživljava lijepe trenutke, a novinari u Poljskoj s pravom se pitaju kako to da Štilića nema na popisu reprezentativaca Bosne i Hercegovine.

“Igra na visokom nivou. Izgleda jako dobro i svježe. S lakoćom postiže pogotke i asistira. Siguran je s penala, a golove postiže i iz slobodnog udarca. U reprezentaciji koja je poražena od Kipra ga ipak nije bilo,” navodi novinar Przeglad sportowija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.