Keller: Sumnjamo na lom vilice kod Kolašinca

Bh. reprezentativac odvezen u bolnicu nakon utakmice

Keller: Sumnjamo na lom vilice kod Kolašinca

Schalke je večeras na svom terenu poražen od Real Madrida rezultatom 6:1, a nakon utakmice stigle su nove loše vijesti za Jensa Kellera, ali i za selektora naše reprezentacije, Safeta Sušića. 

U 75. minuti susreta Kolašinac je morao napustiti igru nakon što je dobio jedan udarac u glavu u duelu sa Danielom Carvajalom, fudbalerom madridskog Reala. Kolašinac će sigurno propustiti duel sa Bayernom, a vjerovatno na njega neće moći računati ni selektor Sušić u duelu sa Egiptom petog marta u Innsbrucku.

Nakon utakmice trener Schalkea, Jens Keller izjavio je kako se sumnja na frakturu vilice. "Tačno je da je Kolašinac odmah odvezen u bolnicu. Sumnjamo da je došlo do loma vilice," rekao je trener ekipe iz Geleznkirhena. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.