Kolašinac: Sarajevo je klub za koji navijam

"Oni su najbolji tim u BiH"

Kolašinac: Sarajevo je klub za koji navijam

Bosanskohercegovački reprezentativac Sead Kolašinac je jako popularan u gradu Gelsenkirchenu i svojom borbenošću osvaja sve veće simpatije navijača Schalkea. 

Tako je naš 22-godišnji defanzivac tokom razgovora za njemačke medije odgovorio na nekoliko zanimljivih pitanja, a posebno je interesantno da je među svoje omiljene klubove svrstao i FK Sarajevo. 

"Moj nadraži klub uz Schalke? Hm, FK Sarajevo. Oni su najbolji tim u Bosni i Hercegovini", kazao je Kolašinac. 

Sead Kolašinac je također dodao da od hrane najviše voli jesti tjesteninu sa maslinovim uljem, pizzu i pomfrit, a omiljeni igrač mu je Eric Maxim Choupo-Moting s kojim ujedno i dijeli svlačionicu. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"On je zabavan i uvijek ima čaroliju na lageru", dodao je Kolašinac kojem je omiljena životinja pas rase Staffordshire.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti