Lista stvari koje Balotelli ne smije raditi u Milanu

Pravila se moraju poštovati

Lista stvari koje Balotelli ne smije raditi u Milanu

Italijanski napadač Mario Balotelli od jučer je i zvanično novi član Milana.

Kontroverzni Balotelli u Milan dolazi na jednogodišnju posudbu, a zbog svojih nestašluka morao je potpisati ugovor s klauzulama koje se tiču kodeksa ponašanja. 

Tako je sastavljena lista stvari koje Balotelli ne smije raditi dok igra u Milanu i prva se odnosi na ugled kluba. Upozoren je da putem društvenih mreža ne smije ukaljati ime Milana i njegove aktivnosti će biti pomno praćene na internetu.

Osim toga mora se suzdržavati od nekoliko stvari među kojima su cigarete, određene frizure i noćni klubovi, a obavezan je i pojaviti se na svakom treningu na vrijeme.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije