Martinez je tek tako otpisao zvijezdu Belgije

Nainggolan bez mjesta u reprezentaciji

Martinez je tek tako otpisao zvijezdu Belgije

E. Čaušević

Selektor reprezentacije Belgije, Roberto Martinez, danas je šokirao javnost u toj zemlji jer je odlučio sa spiska izbaciti Radju Nainggolana.

Roberto Martinez danas je objavio da neće računati na Nainggolana u naradnim mečevima, jer vjeruje da još uvijek igrač Rome nije 100% spreman. Ova vijest je iznenadila javnost u Belgiji jer su svi očekivali da će se Nainggolan vratiti u prvi tim.

"Radja mora biti strpljiv i dokazati se. Niko neće biti u reprezentaciji samo zbog imena na dresu. Imamo veliku konkurenciju u sastavu i svaki igrač se mora boriti za to. Sretan sam sam igračima koji su igrali na njegovoj poziciji protiv BiH i Gibraltara tako da su oni dobili prednost", rekao je Martinez.

Nainggolan je prethodne utakmice Belgije propustio zbog povrede, ali je igrač Rome bio uvjeren da će se vratiti u reprezentaciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi