Medunjanin između Lazia, Werdera i Stuttgarta

Medunjanin između Lazia, Werdera i Stuttgarta

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Haris Medunjanin po svemu sudeći definitivno će napustiti Maccabi ovog ljeta.

Medunjanin se već više od pola godine nalazi u nemilosti čelnika Maccabija, koji su ga ovog ljeta stavili na transfer listu, te su do sada dobili nekoliko ponuda za njega.

Prvu ponudu je poslao Medunjaninov prvi klub, AZ Alkmaar, ali je Maccabi odbio ponudu, jer nije zadovoljavala finansijske uslove, a čini se kako je holandski klub nakon toga odustao od reprezentativca BiH.

Ipak, u utrci se već neko vrijeme nalaze rimski Lazio, Werder iz Bremena i Stuttgart, koji mogu platiti oko dva miliona eura odštete koliko traži Maccabi.

Medunjanin je u zimskom prelaznom roku pregovarao i sa Olympicasom i Rubinom iz Kazana, ali tada do dogovora nije došlo, ali sve su prilike kako će Medunjanin uskoro i definitivno napustiti Tel Aviv.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.