Misimovića  sada povezuju za Guangzhouom

Gdje će Misimović nastaviti karijeru?

Misimovića sada povezuju za Guangzhouom

A. Beganović

Iako još uvijek nema službene potvrde sve je izvjesnije da će naš reprezentativac Zvjezdan Misimović karijeru nastaviti u Kini, ali ne u redovima Guizhou Rehneu kako su prije par  dana objavili kineski mediji, nego u Guangzhou Evergrandeu, kojeg s klupe predvodi legendarni talijanski stručnjak Marcelo Lippi.

Saga o transferu Zvjezdana Misimovića još uvijek nije gotovoa. Naime, prije par dana prema pisanju kineskih medija naš reprezentativac bio je na korak do Guizhou Rehnea, čije boje brani Zlatan Muslimović, no danas ruski mediji među kojima je i eurosport.ru pišu da će Misimović karijeru nastaviti u Guangzhou Evergrandeu.

Dogovor između Misimovića i čelnika pomenutog kluba navodno je postignut i ostalo je samo da početkom januara naš reprezentativac prođe liječničke preglede nakon kojih će potpisati ugovor.

Sa Guangzhou Evergrandeom se povezivao Franck Lampard, no kako je otpala mogućnost njegovog dolaska, čelnici ovog kluba okrenuli su se Misimoviću, za kojeg su  navodno moskovskom Dinamu spremni izdvojiti četiri miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.