"Moj sin će u Arsenal, neće grijati klupu u Cityju"

Otac Lyonovog veznjaka Nabila Fekira poručio

"Moj sin će u Arsenal, neće grijati klupu u Cityju"

E. Škorić

Talentirani veznjak Nabil Fekir na meti je engleskih klubova Arsenala i Manchester Cityja.

Nakon što su se povrijedili Clement Grenier i Yoann Gourcuff, Fekir je dobio priliku u prvom timu Lyona i odmah zablistao.

U 18 utakmica je postigao sedam golova uz šest asistencija, pa su ga odmah opazili u Arsenalu i Manchester Cityju.

“On bi završio na prvom ili drugom mjestu s Lyonom i zatim igrao Ligu prvaka s tim klubom”, kazao je igračev otac Fekir Mohamed, dodavši:

“Ako će negdje ići, to će biti Arsenal. To je jedini klub gdje može napredovati, ali pod palicom Arsenea Wengera. Neće ići u City da sjedi na klupi”.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.