Moldavski Sheriff zainteresovan za Avdiju Vršajevića

Tim iz Tiraspola nudi 200 hiljada eura

Moldavski Sheriff zainteresovan za Avdiju Vršajevića

Bosanskohercegovački reprezentativac Avdija Vršajević nalazi se na meti moldavskog Sheriffa.

Tako barem tvrde hrvatski mediji, koji navode kako je klub iz Tiraspola za usluge ovog 28-godišnjeg fudbalera Hajduka spreman platiti 200 hiljada eura. 

Vršajević je nastupima na Svjetskom prvenstvu u Brazilu pa i pogotkom Iranu skrenuo pažnju na sebe, a ovog ljeta bio je na pragu engleskog drugoligaša Middlesbrougha, ali transfer je zapeo na radnoj dozvoli. U međuvremenu je Vršajević već duboko zašao u zadnju godinu ugovora s Hajdukom, a obzirom da ga još uvijek nije produžio, rastanak sa splitskim timom sve je izvjesniji. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.