Montolivo: Milan je na pravom putu da izbori Evropsku ligu

Veznjak Milana o rezultatima ekipe

Montolivo: Milan je na pravom putu da izbori Evropsku ligu

Navijači Milana prolaze kroz najteže trenutke u posljednjih 20 godina kluba. Milan igra promjenljivo ove sezone, a fudbaleri sa San Sira u posljednja dva kola upisali su dvije pobjede. 

Na Artemio Franchiju ekipa Clarencea Seedorfa je slavila rezultatom 2:0, a potom je Milan na svom terenu savladao Leteće magarce iz Verone. Veznjak Milana koji ove sezone ima problema sa povredama, Ricardo Montolivo smatra kako je njegova ekipa na pravom putu da izbori plasman u Evropsku ligu. 

"Osjećam se bolje, trebalo mi je malo vremena za oporavak. Osvojili smo neke važne bodove u Firenci i Rimu, a sada moramo nastaviti u istom ritmu. Mislim da smo na pravom putu da izborimo Evropsku ligu," rekao je Montolivo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti