"Naša najveća greška je što nismo doveli Ronalda"

Arsene Wenger

"Naša najveća greška je što nismo doveli Ronalda"

Arsene Wenger je u jednom intervjuu spomenuo mnogo zanimljivih stvari, od kojih se najviše ističe ona o Cristianu Ronaldu.

Malo je poznato da je sjajni Portugalac vrlo lako mogao potpisati za Arsenal, prije nego što se priključio Unitedu. A sve ostalo je historija.

"Moja najveća greška je što u Arsenal nisam doveo Cristiana Ronalda kada sam mogao. Bilo je to davno, prije nego što će postati super zvijezda. Da stvar bude gora, Ronaldo se priključio našem rivalu Manchester Unitedu a sve ostalo je historija", rekao je Wenger.

Arsene Wenger je poznat po sjajnom skautingu i dovođenju mladih talenata pa je ova izjava dugogodišnjeg trenera Arsenala prilično iznenadila javnost.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.