Natcho: Imamo iskustvo igranja u neprijateljskom okruženju

Veznjak reprezentacije Izraela

Natcho: Imamo iskustvo igranja u neprijateljskom okruženju

Fudbalska reprezentacija Izraela na megdan Zmajevima dolazi nakon dva poraza u nizu. Igrači Elija Gutmana su u posljednja dva kvalifikaciona susreta poraženi od Velsa s 3:0 i od Belgije rezultatom 1:0.

Uprkos tome na tabeli kvalifikacione grupe B reprezentacija Izraela i dalje je bolje plasirana i u povoljnijoj situaciji od izabranika Mehmeda Baždarevića. Ipak, ta činjenica neće biti od velike pomoći fudbalerima u uzavreloj atmosferi Bilinog polja.

"Mi već imamo iskustvo igranja u neprijateljskom okruženju, nećemo se uplašiti. Igrat ćemo mudro, jer znamo da Bosanci moraju pobijediti", rekao je izraelski veznjak Bibras Natcho.

Dolazak fudbalera Izraela u Zenicu očekuje se večeras, a do utakmice sa Zmajevima Izraelci će odraditi jedan trening, u četvrtak od 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.