Ništa od Misketovog prelaska u Köln, Jarčevi pronašli playa

Brazilac se vraća u Bundesligu

Ništa od Misketovog prelaska u Köln, Jarčevi pronašli playa

Iako se nagađalo i pisalo po njemačkim medijima da bi nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine, Zvjezdan Misimović, mogao pojačati redove Kolna, to se očito neće desiti.

Nakon što su se vratili u svoju domovinu sa priprema u Sjedinjenim Američkim Državama, redove popularnih Jarčeva pojačati će Carlos Eduardo. 

Nekadašnji veznjak Hoffenheima, nakon kojeg je nosio dres ruskog Rubin Kazana je fudbaler kojeg je Köln "krio" tako dugo vremena.

Očito je da je transfer već dogovoren, a preostao je samo potpis ugovora. To u prevodu znači da su Jarčevi pronašli svog playmakera, koji je nedostajao njihovoj ekipi, a to očito neće biti Zvjezdan Misimović.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Eduardo je u periodu od 2007. do 2010. godine nosio dres TSG Hoffenheima, a svlačionicu je u to vrijeme dijelio sa Sejadom Salihovićem i Vedadom Ibiševićem, a potom je uslijedio transfer u Rusiju za 20 miliona eura. 

Očito mu je dosadila hladna Rusija, a Misketu očito prestala Borussia M'gladbach, kao jedna od opcija za nastavak karijere u Bundesligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.