Pandža zabio za Hajduk, Šaranović za Zadar

HNL,31. kolo

Pandža zabio za Hajduk, Šaranović za Zadar

A. Beganović

U okviru 31. kola hrvatskog fudbalskog prvenstva naši internacionalci bili su raspoloženi. U pobjedi Hajduka nad Šibenikom (2:0) strijelac jednog pogotka bio je Boris Pandža, dok je u remiju Zadra i Intera u Zaprešiću (2:2) pogodak za goste postigao Edin Šaranović.

Fudbaleri Zadra iz Zaprešića nose zlata vrijedan bod koji ih na kraju možda i ostavi u društvu najboljih. Domaći su bolje otvorili susret i već u 29. minuti preko Boseca došli u vodstvo. Preokret Zadra slijedi u drugom poluvremenu. Prvo za 1:1 pogađa Župan, a prednost gostima donosi naš internacionalac Edin Šaranović u 77. minuti susreta. Pogodak za konačnih 2:2 postiže Gulić u 89. minuti.

Hajduk je na Poljudu nakon niza loših rezultata uspio pobjediti Šibenik (2:0). Strijelci za "majstore s mora" bili su Boris Pandža u 24. i Nikola Kalinić u 44. minuti susreta.

Do veoma važnih bodova u borbi za izlazak na evropsku scenu došla je Rijeka. Fudbaleri sa Kantride na gostovanju u Gradskom Vrtu bili su bolji od domaćeg Osijeka. Domaći su poveli u 11. minuti preko Kneževića, a golove za preokret postigao je Sharbini. Naš internacionalac u dresu Rijeke, Tarik Cerić, zbog dva žuta kartona igru je napustio u 87. minuti.

Cibalia je na u Vinkovcima bila bolja od Varteksa (2:1). Strijelci za domaće bili su Šimunac i Kujundžija, dok je za goste pogodio Ivančić.

Jedini susret bez pogodaka odigrali su Zagreb i Croatia Sesvete.

HNL, 31. kolo:
Hajduk – Šibenik 2:0
Inter – Zadar 2:2
Cibalia – Varteks 2:1
Osijek - Rijeka 1:2
Zagreb – Croatia 0:0
Dinamo – Slaven Belupo (večeras)

Poredak: Dinamo 70 (-1), Hajduk 66, Rijeka 53, Slaven Belupo 51 (-1), Šibenik 43, Osijek 41, Zagreb41, Varteks 35, Cibalia35, Inter 30, Zadar 29, Croatia 21

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije