Parižani odredili cijenu za Verrattija

Prenose francuski mediji

Parižani odredili cijenu za Verrattija

Čelnici Paris Saint-Germaina ne žele pustiti Marca Verrattija bez 80 miliona eura. 

Italijan je trenutno jedan od najvrijednijih eksponata u Paris Saint-Germainu i od ranije je na meti brojnih velikana, a francuski klub ga je spreman prodati samo ukoliko dođe odgovarajuća ponuda. 

Kako prenose tamošnji mediji, Parižani su za Verrattija odredili cijenu u iznosu od 80 miliona eura koju će morati izdvojiti svi oni koji budu sljedećeg ljeta pokazali interesovanje za ovog 24-godišnjeg fudbalera.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Verratti je na Park prinčeva stigao 2012. godine iz Pescare. U međuvremenu je stekao status jednog od najboljih igrača Paris Saint-Germaina, a ove sezone je za "Svece" postigao dva gola i upisao tri asistencije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi