Trener Plavih pred revanš s AIK-om

Petrović: S postignutim golom možemo u treće pretkolo

E. Čaušević

Fudbaleri Željezničara igraju sutra revanš utakmicu drugog pretkola Evropske lige protiv AIK-a na Friends Areni.

Na stadionu AIK-a danas je održana press konferencija Željezničara na kojoj su govorili Slavko Petrović i kapiten Željezničara, Zajko Zeba. Petrović je izjavio da Željo ima dobar rezultat iz prvog meča, te da im gol u Stockholmu otvara vrata u treće pretkolo Evropske lige.

"Mislim da nam je bilo teže pred prvi meč jer nisu nam bili poznati kao danas. Vidjeli smo na Grbavici njihove vrline i mane. Kroz rezultat 0:0 dali smo sebi prednost da ovdje sa postignutim golom možemo proći u treće pretkolo. Moramo iskoristiti mane njihove i zaustaviti vrline. Trebamo igrati kao u Sarajevu 100% skoncentrisani. Znam da nas očekuje protivnik koji će igrati angažovanije i ofanzivnije, ali to je možda naša prednost", rekao je Petrović, te dodao:

"Naših početnih 11 se zna otprilike, ali sačekat ćemo današni trening. Imamo jednog igrača koji ima manjih problema i zbog toga ćemo sačekati trening da vidimo šta i kako".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti