Pogledajte slobodni udarac kakav se rijetko viđa

Bomba sa 45 metara

Pogledajte slobodni udarac kakav se rijetko viđa

A. Haznadarević

U okviru 32. kola ukrajinske druge Perša lige, Mikolajiv je dočekao momčad Stala iz Alčevska, a iako su ovo dvije dosta anonimne ekipe snimak trenutka iz 89. minute susreta je obišao svijet.

Naime, rezultat je bio izjednačen do samog kraja meča, ali je onda junak utakmice Brunel Okana - Stazi strahovitim šutem iz slobodnog udarca pogodio za 2:1 i pobjedu gostiju.

Treba dodati da je ovaj Reprezentativac Konga bio strijelac i prvog pogotka s kojim je donio izjednačenje svom timu, te je u punom smislu riječi bio junak susreta.

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti