Predsjednik Zagreba za trenera postavio samog sebe!

Predsjednik Zagreba za trenera postavio samog sebe!

Dražen Medić, predsjednik Zagreba ponovo je odlučio promijeniti trenera. Umjesto Vjekoslava Lokice, predsjednik Zagreba na klupu je postavio samog sebe. 

Pored sebe će imati imenjaka Kopića kao privremeno rješenje ne završi Akademiju HNS-a koju je nedavno upisao kako bi zadovoljio propise HNS-a. Dražen Medić je po struci diplomirani inženjer građevine!

„Sintagmu ‘hrvatski treneri’ uporedio bih sa ‘francuskim šampanjcem’, uz jednu bitnu razilku. Za francuski šampanjac zna cijeli svijet, dok za hrvatske trenere ne znaju niti u Sloveniji. Čast izuzecima, ali kada je neki Hrvat vodio klub u Ligi petice,“ upitao je Medić, koji se za trenerski poziv odlučio prošle sezone, kada su Pjesnici ispali u drugu ligu.

Zagreb se ekspresno vratio u elitni rang.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.