PSG nudi 60 miliona eura za Di Mariju
Foto: EPA

Nevjerovatna ponuda

PSG nudi 60 miliona eura za Di Mariju

M. Šljivak

Francuski prvak PSG nastavlja se rasipati s novcem.

Nakon što je u ekipu s Parka prinčeva pojačalo nekoliko vrhunskih fudbalera, Sveci iz Pariza nemaju namjeru stati s pojačanjima i ulaganjem ogromnog novca u dovođenje fudbalera.

Prema navodima italijanskih medija, PSG je spreman izdvojiti nevjerovatnih 60 miliona eura za fudbalera Real Madrida Angela Di Mariju, što je ponuda koju vjerovatno nijedan drugi tim ne može ili ne želi ponuditi. 

Di Maria je od rukovodstva Reala zahtijevao povećanje plate kako bi ostao član kraljevskog kluba. Tražio je osam miliona eura godišnje što u klubu nisu prihvatili, te će Argentinac najvjerovatnije napustiti Santiago Bernabeu ovog ljeta. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

PSG je s druge strane spreman udovoljiti svim zahtjevima koje ima Di Maria, te ćemo Argentinca kako stvari stoje gledati u dresu aktuelnog prvaka Francuske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.